Salata od tunjevine, graha i kapara
Recept: Salata od tunjevine, graha i kapara
Za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 10 minuta
50 dag tune iz konzerve
50 dag graha iz konzerve
kapari
maslinovo ulje
sok 1 limuna
1 - 2 žlice aceta balsamica
1 peršin (sitno nasjeckan)
1 - 2 luka ili 2 - 3 mlada luka (narezana na tanke kolutiće)
sol papar
Isperite konzervirani grah. Iscijedite ulje iz konzerve tune, tunu vilicom usitnite na komadiće veličine zalogaja te pomiješajte s grahom. Dodajte kapare, maslinovo ulje, aceto balsamico, limunov sok, posolite i popaprite. Dobro izmiješajte. Salatu pospite kolutićima luka i sitno nasjeckanim peršinom.
Salatu možete napraviti i bez kapara.
Za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 10 minuta
50 dag tune iz konzerve
50 dag graha iz konzerve
kapari
maslinovo ulje
sok 1 limuna
1 - 2 žlice aceta balsamica
1 peršin (sitno nasjeckan)
1 - 2 luka ili 2 - 3 mlada luka (narezana na tanke kolutiće)
sol papar
Isperite konzervirani grah. Iscijedite ulje iz konzerve tune, tunu vilicom usitnite na komadiće veličine zalogaja te pomiješajte s grahom. Dodajte kapare, maslinovo ulje, aceto balsamico, limunov sok, posolite i popaprite. Dobro izmiješajte. Salatu pospite kolutićima luka i sitno nasjeckanim peršinom.
Salatu možete napraviti i bez kapara.
Primjedbe
Objavi komentar